Koska taloesittelyä en saanut itse tarinan ykkösosaan, päätin, että mitä sitä suotta enää kakkososaa sillä sotkee. Teen siitä siis ihan spessun.
Ai niin, lc'n virallisista säännöistä poiketen neiti Way asustelee 4x4 tontilla, sillä 5x5 tontit bugittavat hitaalla koneellani melko reippasti. Siksi siis rahaakin oli haasteen alussa enemmän kuin se 4 800 simoleonia. Mutta koska en ole pilkunnus...viilaaja, niin en välitä siitä. Älkää pliis tekään.
Kuvanlaatu on edelleen arsesta mutta ei huolta, siihen tottuu aikanaan.

talo1.png
Tältä näyttää Naomin koppero ulkopuolelta. Hyvin vaatimaton, ei ollenkaan maaleja seinässä ja näin. Piha on tasainen ja autio kuin kalaharin autiomaa (autiomaa ei kylläkään ole tasainen, siellä on niitä hiekkakasoja..), mutta eiköhän sinnekkin aikanaan jotain täytettä ilmesty. Onhan siellä nytkin kyllä kukkapuska, joka tosin on Kreivi Leivon tuoma kiitoskukka.
Naomin toiveena oli ostaa uima-allas, mutta hänen varoillaan ei sitä saatu, joten hän joutuu treenaamaan tuolla halvalla rakkineella talon seinänvierellä.

talo2.png
Ohops, otinpas tämän kuvan hieman turhan kaukaa...
Noh, eniveis, tässäpä on pohjapiirustus. Kuten näkyy, vaatimattomasti elellään.

talo4.png
Keittiö koostuu rumankeltaisesta hellasta ja samansävyisenä kirkuvasta jääkaapista. Noiden kahden hilpeän väriläiskän väliin on tungettu pinkki keittiötaso. Ruokansa Naomi-kaunokainen syö pienen, punaisen pöydän äärellä pienellä, puisella, punaisella tuolilla istuen.
talo3.jpg
Yönsä Naomi nukkuu ruman beigellä parisängyllä pötkötellen. Itse sänky on joko halvin maxisin omista, tai sitten se on halvin ladatuista sängyistä. Halpa kuitenkin, ja ruma myös.
Kukapa haluaisi olla sivistymätön moukka? Ei kuvankaunis Naomimme ainakaan! Hän omistaa kirjahyllyn, tosin halvan selaisen, ja kirjahyllystä löytyvistä kirjoista hän opiskelee elämän hyödyllisiä taitoja. Ruokapöydän punainen tuoli kaikella punaisuudellaan häiritsee keskittymiskykykä, joten Naomilla on ihan oma lukutuoli; halvin mahdollinen maxisin tuoli.

talo5.png
Naomikaan ei ole täysin epä-simi vaikka kauneutensa puolesta hän voisi olla vaikka barbie; hänkin tarvitsee kuitenkin vessan. Vessasta löytyy Saasteveljet oy'n ruma, kukkakuvioinen wc-pytty, vielä hieman rumpempi lavuaari ja oikea rumuuden huippu; suihkukoppi. Valitettavasti lavuaari ja suihku eivät mahtuneet aivan kunnolla kuvaan, mutta uskon, että jo pelkkä pönttö riittää kuvaamaan vessan rumuutta.

Voih, säälin rakasta Naomiani toden teolla. Kuinka hän kykenee elämään tuollaisessa läävässä!?
Toivotaan, että hänen elämänsä kääntyy vielä parempaan suuntaan...