aHeh, eipäs siitä ole edellisestä osasta aikaa kuin viitisen päivää. Pakko kuitenkin kirjoitella näitä uusia osia tiuhahkoon tahtiin, jotta pääsette suunnilleen siihen kohtaan, missä minä olen pelissäni.
Uuden talon esittelyn piti olla tässä osassa, mutta ihana ystäväni screengrasp petti minut ja poisti taloesittelykuvat + muutaman muun kuvan joiden oli tarkoitus tulla tämän osan alkuun. Kuvanlaatukin on ehkä hieman muuttunut, sillä screengraspin syrjähypyn vuoksi olen joutunut käyttelemään pelin omaa kameraa.
Edelleenkin jotkut kuvat ovat hieman pienempiä kuin toiset, syy on tällä kertaa se, että minä fiksuna tyttönä ajattelin että kuvien täytyy olla 550x450, vaikka ne ennestään olivat 600x450 eli vain 50 pixeliä leveämpiä.
Nyt otan kuitenkin kuvien vakiokooksi tuon 600x450. Vannon sen.
Hupsjoo, hyvää uuttavuotta kaikille :---)

01.jpg
Naomin ja Kreivin yhteiselon rutiinit ovat alkaneet jo muotoutua; Kreivi siivoaa ja laittaa ruokaa, Naomi puolestaan käy ahkerasti töissä ja hankkii taitopisteitä. Kuten näkyy, Kreivi vaihtoi mauttoman ja ruman siilitukkansa muodikkaaseen pidemmän mallin kuontaloon. Lisäksi hän, Naomia miellyttääkseen, hankki silmälasit.

02.jpg
Koska Kreivi ei ole kokkaamisessa mikään luonnonlahjakkuus, ja siksipä hänen bravuurikseen ovat muotoutuneet juustoleivät. Kreivi osaa valmistaa juustoleipiä miten tahansa; raakana, lämmitettynä, uppopaistettuna, jäädytettynä, suolattuna, keitettynä tai paistettuna.

03.jpg
Naomi ilahtui kovasti, kun hän ja Kreivi löysivät puheenaiheen, josta molemmat pitävät kovasti; mutkat. He puhuvat mutkista päivät läpeensä; aviovuoteessakin vatvotaan Saturnuslaakson niin kammottavan vaarallisia mutkia.

04.jpg
Olen täysin sitä mielltä, että Kreivi on juuri oikea mies Naomille. Naomi sattuu itse olemaan hieman sottainen persoona, kun taas Kreivi nauttii siivoamisesta enemmän kuin mistään muusta. Naomin ruokahalukin on kummasti viimeaikoina kasvanut, ja Kreivi tietty kantaa heilalleen kaikenmaailman herkkuja ja yleensä itsekin syö seurana. Tämä seurana syöminen alkaakin - ikävä kyllä - pikkuhiljaa näkyä Kreivykän vyötäröllä

05.jpg
Kreivi on ahkera ja höslävä persoona, mutta ei hänkään ylettömiä jaksa. Usein keskellä päivääkin Kreivi nukahtaa ruokasalin pöydän ääreen, ja Naomi joutuu hänet siitä herättämään. Siivoushommiin, tietysti.

06.jpg
Naomista puheenollen. Innostuin tässä yksi päivä poistelemaan ladattuja, ja siinä sivussa menivät sitten vahingossa Naomin kauniit, mustat kutrit. Siitä johtuen hän joutui läpikäymään pienen makeoverin; hiuksiaan rouva vaalensi hieman, ja samaan saumaan hän ujutti huulipunan vaihdonkin.

08.jpg
"YÖÖÖÖÖRGGGH", Naomi yökkäili vessanpöntön äärellä. "Kreiviliini taisi käyttää juustoleivissään vanhentunutta juustoa", hän ajatteli. Voi Naomi, Naomi, Naomi.

09.jpg
Kyllä Naominkin on aika ottaa jo vastuu omista sotkuistaan. Kypsänä, aikuisena naisena hän ymmärsi sen itsekin, ja tarttui kursailematta vessaharjaan. Hieman pahoinvoivan näköisenä hän puhdisti wc-pöntön omista tuotoksistaan.

10.jpg

Eräänä synkkänä iltana töistä palattuaan Naomi tunsi mahassaan oudon vihlaisun. Hetkeä myöhemmin masu yhtäkkiä pompahti isommaksi ja jäi siihen.
"Mi-mi-mi-minä olen raskaana!" Naomi huudahti.  Kuinka Kreivi reagoisi hänen raskauteensa..?

11.jpg
Seuraavan päivän Naomi vietti ajatellen kohdussaan kasvavaa lasta. Hän ei ollut vielä kertonut uutista Kreiville, koska pelkäsi tämän reaktiota. Mitä jos Kreivi jättäisi hänet..?

12.jpg
Vaikka Naomin mieltä painoikin raskas salaisuus, ei Kreivi huomannut mitään muutosta vaimossaan - ei, vaikka Naomi joutui vähän väliä torkahtamaan ja ravaamaan jääkaapilla.

13.jpg
Taloa siivoillessaan Kreivi usein huomasi oman hygieniansa jääneen vähemmälle huomiolle. Tämän seurauksena hänen kainalonsa haisivatkin kammottavalle, eikä asiaa kyllä auttanut Naomin vain lisääntynyt laiskuus.

14.jpg
"Tänään minä teen sen. Tänään kerron Kreiville raskaudesta", Naomi vannoi itselleen katsellessaan televisiosta uutta saippuasarjaa Rumat ja ahdistuneet.

15.jpg
Kun Kreivi viimein sai askareensa hoidettua ja istahti Naomin seuraksi, Naomi avasi suunsa.
"Rakas... Minä..." hän änkytti vaikeana. Kreivi katsoi Naomia kysyvästi.
"Minä olen yhä kovin huolissani naapuruston teistä", Naomi sanoi hiljaa. Kreivi vain katsoi vaimoaan kummissaan ja totesi olevansa samaa mieltä.

16.jpg
Naomi ilmoitti olevansa hieman nälkäinen. Kreivi koki sen käskyksi tehdä jotain ruokaa, ja hän menikin muitta mutkitta jääkaapille ja kaivoi esiin murot ja maidon. Jälleen varsinainen kulinaristinen taidonnäyte!

17.jpg
Ja niin, uudenuutukaisen ruokapöydän äärellä, Naomi viimein kokosi itsensä ja paukautti: "Minä olen raskaana". Kreivi katsoi Naomia hölmistyneenä.
"Tarkoitat siis, että olet raskaana? Odotat lasta?" hän varmisti. Naomi nyökkäsi.
"Ja siis, siis, se johtuu siitä mitä me teimme..." Kreivi kuiskasi. Naomi nyökkäsi jälleen. Naomi hautasi pään käsiinsä. "Ymmärrän kyllä, jos et halua lapsia.." hän nyyhkäisi. Kreivi tuijotti vaimoaan hämmentyneenä, ja totesi viimein: "Onneksi uudessa talossamme on yläkerta. Sinne me sisustammekin lastenhuoneen!" hän naurahti hilpeänä. Naomi puhkesi onnenkyyneliin ja lähetti miehelleen lentosuukon pöydän yli.

18.jpg
Älyttyään, että Naomi tarvitsee nyt kaikki voimansa raskauteen Kreivi lupautui siivoamaan jälleen pöydän, jotta Naomi voisi levätä hieman.  Se kyllä sopi Naomille, ja hän painuikin vessan kautta lakanoiden väliin.

19.jpg
Hieman myöhemmin Kreivikin kömpi vuoteeseen. Hän oli edelleenkin hieman shokissa vauvauutisesta, ja uskoi kunnon yöunien selvittävän hänen ajatuksiaan.

20.jpg
Ja unia Kreivi näki tietysti itsestään. Pian hän kuitenkin joutui nousemaan ylös, sillä työt kutsuivat. Nyt kun Naomi oli raskautensa vuoksi vapaalla, täytyi Kreivinkin käydä töissä.

21.jpg
Heti herättyään Naomi tunsi vatsassaan jälleen sitä inhottavaa vihlontaa. "Ei kai lapsi vielä synny? Mitä jos saan keskenmenon?!" hän hätääntyi. Onneksi vihlonta kuitenkin kertoi vain mahan kasvusta. Mahtaakohan sieltä olla useampikin lapsukainen tulossa, kun on tuon kokoinen massukin..?

22.jpg
Kreivin ollessa töissä Naomin täytyi huolehtia itse itsestään. Nyt hän pääsi jo hyödyntämään television avulla hankittuja kokkaustaitojaan, jotka olivat toistaiseksi menneet hukkaan.

23.jpg
Ja voilá: Onnistuneesti Naomi loihti itselleen herkullisen räiskäleen!

24.jpg
25.jpg
Ateriansa päätteeksi Naomi jopa tiskasi itse omat astiansa, eikä jättänyt niitä lojumaan pöydille kuten yleensä. Päättipä hän ulkoillakseen oikein viedä roskatkin, ja sitä hän ei ole kyllä koskaan ennen tehnyt. Taitaa Naomistakin olla kuoriutumassa kunnon kotirouva ;)

26.jpg
27.jpg
Heti töistä tultuaan Kreivi halusi osoittaa rakkauttaan Naomille loihtimalla herkullisen spagettiaterian. Osittain hän tietysti ajatteli omaa etuaan; spagetti sattuu olemaan hänen lempiruokaansa.
Toivotaan nyt vain, että Kreivi todella tietää mitä tekee.

28.jpg
45.jpg
"Voi ei, ei, ei! Älä nyt vain syty!" Kreivi kauhisteli spagettikattilan alkaessa kärytä. Hän kuitenkin sai napattua kattilan pois levyltä, eikä spagetin kärtsääminen aiheuttanut sen suurempaa vahinkoa. Kreivin itsetunto siinä tietysti koki pikku kolauksen - polttaa nyt spagetti pohjaan vaikka pikkulapsetkin osaavat valmistaa sitä!

29.jpg
Eihän Kreivi tietenkään halunnut aiheuttaa rakkaalleen ruokamyrkytystä; hän heitti suosiolla palaneet spagetit roskikseen ja yritti uudelleen.

30.jpg
Virheestään oppineena Kreivi pienensi levyä heti, kun spagetti alkoi kiehua ja täten vältti pohjaanpalamisen. Onnellisena saavutuksestaan hän herätti vaimonsa nokosilta ja kutsui pöytään.

31.jpg
Voi taivas tuota Naomin mahaa. Pienen elefantinko rouva aikoo maailaan pyöräyttää?

32.jpg
"Olen tässä alkanut hieman kyllästyä poliisin työhön. En ole vielä napannut kiinni yhtään kriminaalia, ja työkaverini kiusaavat minua jatkuvasti. Pitäisikö minun erota?" Naomi pohti ruokapöydässä. Kreivi ei sanonut juuta eikä jaata, tyytyi vain nyökkäilemään tyhmän näköisenä.

33.jpg
Saatuaan valtavan mahansa täyettyä Naomi nousi pöydästä ja Kreivin suureksi yllätykseksi pesi itse lautasensa.  Kello alkoi näyttää jo iltaseitsemää, ja se tarkoitti, että on Rumien ja ahdistuneiden aika!

34.jpg
Kreivi istahti tälläkertaa myös seuraamaan ruman Repen ja ahdistuneen Ailan edesotaamuksia. Hän ei ollut koskaan ennen katsonut sarjaa, ja Naomi joutuikin selittämään edellisten jaksojen tapahtumia.

35.jpg
Ohjelman lopussa Repe ja Aila saivat toisensa ja inhottava ja kiero Ilmo-Kerkko jäi nuolemaan näppejään. Kreivi liikuttui kovasti sarjan onnellisesta lopusta, ja Naomi joutuikin moneen kertaan sanomaan että sarja on täyttä fiktiota.

36.jpg
Kreivin nyyhkytys vain jatkui ja jatkui. Naomi katsoikin parhaaksi sulkea Kreivin suun, jotta hän voisi keskittyä Kahdeksan uutisiin. Ikävä kyllä uutiset menivät hieman ohi pariskunnan kuherrellessa sohvalla.

Tällä kohdin otamme lyhennetyn version seuraavista tapahtumista.

37.jpg
Kreivi lukee lehteä.


39.jpg
Kreivi lukee kirjaa, Naomi katsoo rikosdraamaa.


41.jpg
Naomi kylpee.

40.jpg
Naomi syö.

38.jpg
Kreivi puhuu puhelimessa jonkun oudon mummon kanssa.

42.jpg
Naomi syö.

43.jpg
Naomi laittaa itselleen lisää ruokaa.

46.jpg
Naomi kävi pikaisilla nokosilla ja palasi nokostensa jälkeen telkkaria tuijottamaan. Ruudussa pyörii myöhäisillan uutiset, ja uutisissa käsitellään yhä yleistyvää mutkaongelmaa. Kreivi ottaa kantaa.

Palatkaamme nyt normaaliin ajankulkuun.

47.jpg
Naomi tunsi itsensä jälleen väsyneeksi, ja hän painuikin vällyjen väliin. Naomin torkkujen ajan Kreivi keinui ulkona, valitettavasti hän ei kylläkään näy juuri tällä hetkellä ikkunasta.

48.jpg
Torkkujensa jälkeen Naomi oli jälleen nälkäinen. Hän arveli myös Kreivin olevan kovin nälissään rankan mutkakeskustelun seurauksena.

49.jpg
Raskautensa vuoksi Naomi ei uskaltautunut lähelle uunia, ja tyytyi valmistamaan herkullisen, ravitsevan ja kevyen salaatin melkein tuoreista aineksista.

50.jpg
Jossain vaiheessa oli Kreivikin piipahtanut unilla - jos ei, oli hän ainakin käynyt vetaisemassa pyjaman ylleen. Jälleen oli ruokapöydässä käynnissä kiivas keskustelu, tällä kertaa aiheena oli kuitenkin Naomin lähestyvä synnytys. Kreivi kertoi olevansa huolissaan, ja pelkäsi, ettei olisi paikalla h-hetkenä. Naomi lupasi yrittää ajoittaa synnytyksen hetkelle, jona Kreivikin olisi kotona.

51.jpg
Kröhöm, nähtävästi salaatti saa sankarittaremme mahan sekaisin...

52.jpg
Voi Naomi parkaa, taitaa synnytys olla lähellä kun väsyttää noin paljon. Tai sitten tämä sekaantunut päivärytmi aiheuttaa suunnatonta väsymystä.

53.jpg
Kreivi ei ollut erityisen väsynyt, mutta päätti hän kuitenkin nukahtaa hieman; olihan hän kuitenkin valvonut miltei koko yön. Kai ne muinaiset vampyyrinvaistot edelleen jylläävät, eikä Kreivi ikinä väsy yöllä. Hassu juttu kyllä.

54.jpg
Kreivi uneksii itsestään.


54b.jpg
Kreivi uneksii postipojasta.

55.jpg
Kreivi uneksii Naomista. Haaveileeko hän siis jotain hänen, postipojan ja Naomin välille..?
Mutta hei, mitäs se Naomi siellä suunnittelee? Karkumatkalle lähdössä?

56.jpg
"Kreivi! Kreivi! Herää, synnytys taitaa olla käsill... ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!" Naomi parkaisi kun supistukset alkoivat. Kreivi vain jatkoi kimppaunelmiaan, eikä kuullut Naomin tuskanhuutoja ollenkaan.

57.jpg
"AIJJJJJAAAAAAAHNNNNNNNGGG!" ynähdys pääsi Naomin suusta. Kreivi ei ollut hereillä vieläkään, joutuisiko hän todellakin synnyttämään aviomiehen vain nukkuessa..?


Ja näin jännittäviin tunnelmiin päätämme osan kolme. Mitäs luulette, montako lasta sieltä oikein tulla tupsahtaa? Herääkö Kreivi ollenkaan?
Anteeksi tämä kökkö lopetus, mutta joudun lähtemään äipän seuraksi lenkille ja isä vaatii koneen itselleen. Ja pah, talossa on kaksi muuta tietokonetta eikä niitä käytä tällä hetkellä kukaan. Miksi minun koneeni muka on parempi? :D