Noniin, on tämän lc'n ensimmäisen osan aika. Pahoittelen huonoa kuvanlaatua, mutta en voi pelata parhaalla kuvanlaadulla koneeni hitauden vuoksi -_-"
Lisäksi pahoittelen sitä, että osa kuvista on isompia kuin toiset. Se johtuu siitä, että olin pöljä.
Vannon ja lupaan, että kakkososassa kaikki kuvat ovat saman kokoisia.
Pari syytä pahoitteluun lisää; pyydän anteeksi, että osassa kuvista näkyy se simin pään päällä lilluva vihreä juttu. Mutta olkaa kilttejä ja painakaa se villaisella; tämä on kuitenkin ensimmäinen julkinen lc'ni koskaan. Ja järjestyksessä toinen koskaan edes aloittamani lc.
Ja se viimeinen pahoittelunaihe; osa kuvista on tiedostomuotoa png, ja siksi latautuvat hitaasti. Gimppini on rikki, joten paintilla vaihtoehdot ovat erittäin huonolaatuinen jpg, vielä huonolaatuisempi bmp ja tämä png. Pyrin ratkaisemaan ongelman seuraavaan osaan mennessä.
Ai niin, jos taloesittelyä kaipaatte, niin se tulee hieman myöhemmin. Taloesittelykuvat katosivat kuin pikselit bittiavaruteen.

-------------------------------------
16.png
Tässä hän siis on; legacyn kantaäiti, Naomi Way. Naomi on, kuten kuvasta näkyy, nainen. Mielestäni hän on erittäin kaunis. Hänen horoskooppinsa on jousimies, ja luonnepisteet jakautuvat seuraavasti; 2-3-9-7-4. Naomin elämäntoive on tulla terästitaaninaiseksi, eli kohota poliisiuran huipulle. Hän on perhetavoitteinen tyllerö, jonka unelmakumppani on blondi rillipää, joka ei missään nimessä saa käyttää hattua. Naomi muutti Saturnuslaaksoon aloittaakseen täysin uuden elämän.
17.png
Öh, Naomi taitaa olla näitä kierosilmiä...

18.png
Huh, säikähdin jo että kaunis Naomini onkin kieroutunut silmäpuoli... Eli tässä siis kasvokuva tästä kaunottaresta. Yh, miksi valitsinkaan tuon huulipunan...?

19.png
Heti uudelle asuinpaikalleen saavuttuaan (ja pienen mökin rakennettuaan..) Naomi päätti syventyä kokkauksen saloihin. Eihän sitä koskaan tiedä, voihan se unelmien mies olla vaikka joku kulinaristi joka vaatii päivittäin stroganoffia. Ja onhan se toki itsekin mukavampi syödä vaikka spagettia ainaisen purkkiherkun sijaan.
"Ooh, en tiennytkään että perunat laitetaan kiehuvaan veteen!"

20.png
Spagetin valmistuksen kikat jäivät vielä hämärän peittoon, joten pahimpaan nälkäänsä Naomi nautti ihka oikean, perinteisen purkkiherkun.

21.png
Nautittuaan ravitsevan ateriansa Naomi päätti etsiä itselleen työpaikan, jotta hän joskus saisi kämppäänsä lattian ja tapetit. Onhan toki melko ikävää, kun jokaisella askeleellaan tuhoaa muurahaisten vaivalla rakentamia polkuja.
Töitä onneksi löytyi, ja vieläpä oikein lainvalvonnan puolelta. Täältä tullaan, terästitaaninaisellisuus!

22.png
Sanomalehden sisältämät tylsät uutiset eivät vauhdikasta Naomia kiinnostaneet. Myöskään yli-innokkaiden naapureiden seura ei kovin houkutellut, joten tämä superkaunotar päätti vaihtaa vapaalle ja lähteä bongaamaan miehiä Eteläiseen puistokeskukseen.

23.png
"Vielä pieni kerros huulipunaa ja sipaisu ripsiväriä.... Oi, tuolla hampaankolossa taitaa olla vielä purkkiherkkua"

24.png
Viimein kirkkaankeltainen taksi kaarsi mutkan takaa Naomin talon eteen. Taksikuski taisi olla vähän ujoa sorttia, sillä hän ei vilkaissutkaan Naomia, tyyttäili vain. Tai sitten hän yksinkertaisesti oli tyhmä ja luuli Naomia autoksi ja uskoi kommunikoivansa tämän kanssa tööttäilemällä. Taustalla veljekset Tyrnäinen keskustelevat rakennusalan työttömyystilanteesta.

25.png
Puistokeskukseen päästyään Naomi ryntäsi puhelemaan ensimmäiselle vastaantulleelle simille, ja hän sattui olemaan ah-aina-niin-hemaiseva Väinämö Lievonen ihanassa skottiasussaan. Naomi on ylen kiinnostunut teiden mutkaisuudesta, mutta valitettavasti Väinämö ei näe omaa kilttiään pidemmälle eivätkä Saturnuslaakson vaaralliset mutkat kiinnostaneet häntä.

26.png
Koska Väne vaikutti tylsältä ja itserakkaalta tyypiltä, Naomi bongasi tällaisen ihan kivannäköisen, tummaihoisen kundin bingomasiinan viereltä. Harmiksemme tämä mies, jonka nimen olen unohtanut, ei syttynyt vaikka Naomi kuinka yritti hurmata häntä.

27.png
Itse asiassa tässäkin kuvassa Naomi puheli Saturnuslaakson megajyrkistä mutkista, mutta puhekupla ei mahtunut kuvaan. Naomin iloksi tämä herra näyttää olevan kiinnostuneempi mutkista kuin Väne (:

28.png
Eh, tämä kuva jostain syystä huvittaa minua suuresti. Herra oikein syö Naomia silmillään ja lisäksi kopeloi tämän rintavarustusta Naomin vain selittäessä niistä ainaisista mutkistaan.

29.png
Kyllä nyt täytyy herran päässä olla vikaa, kun ei oikein sulata flirttiä. Saanen huomauttaa, että juuri äsken sinä sorkit Naomin tissejä kuola valuen!

30.png
Pimeyden laskeutuessa maan päälle Naomi vielä epätoivoisesti yritti saada herraa lämpenemään. Ihailu herralle kyllä kelpaa, mutta flirtti ei. Kuten jo aiemmin totesin, tällä herralla ei ole kaikki ismot kasinolla.

31.png
Tummaihoisen herran poistuttua takavasemmalle Naomi tutkaili hieman paikan tarjontaa, ja hänen mielestään tämä harmaahapsi, jonka nimen myös unohdin, oli erittäin kuumaa kamaa. Noh, mutkista puhuessa veri punnitaan! Tällä herralla näyttää olevan hyvin kiinnostunut ilme. Noh, ei noista eläkeläisistä tiedä. Varmaan joissain aineissa.

32.png
Hmmm, harmaahapsi taitaakin olla jonkinsortin hippi, kun kukat noin kovasti kiinnostavat. Naomi puolestaan ei ole kukkaistyttöjä, hän pitää enemmän asvalttiviidakoista.

33.png
Luultavasti aineiden - mitä hän ikinä sitten käyttääkään - vaikutuksen vuoksi harmaahapsi ei edes hämmentynyt Naomin flirtistä. Voi Naomi, Naomi, Naomi. Ei tuosta papasta ole lapsiesi isäksi!

34.png
Oli kai jo vanhainkodin kotiintuloaika, sillä papparainen korjasi luunsa ja poistui paikalta. Naomikin alkoi jo kärsiä melkoisesta vessahädästä ja nälästä, joten hänkin päätti painua kotiin. Taksitolpalla hän vielä kääntyi tutkailemaan tarjontaa, ja bongasikin Nisse Alpakan. Voi tyttökulta, tuo mies on kerskailija pahinta laatua, pysy hänestä kaukana!

35.png
Kotiin päästyään ja tarpeensa tehtyään (/täytettyään) olikin jo aamu. Onneksi kuitenkin vapaapäivä!
Poliisiuralla vaaditaan kuntoa, joten vähäisillä varoillaan Naomi osti kuntoilulaitteen ja alkoi äheltää.
Kyllä, tuo on urheiluasu vaikkakin hieman, öh, epämukavan näköinen :D

36.png
Mitäs mähösit sitä purkkiherkkua, oma vikasi! Ja mitäs haluat terästitaaninaiseksi! Kärsi nyt, ei huippupoliisi voi olla läski donitsimähö!
Hmm, onko Naomilla jotenkin ruma nenä...?

37.png
Heh, tästä näystä oli ihan pakko laittaa kuva. Kuvassa siis entisen lc'ni kuudennen sukupolven perijän veljen vaimo, Sirja Pulliainen uudessa lookissaan. Hyvin traumatisoiva näky, eikö vain?

38.png
Ja tietysti kesken kiihkeimmän kuntotreenin (hyi kuinka hassusti sanottu :D) joku random tietysti soitti ja halusi puhua hiihtämisestä. Joo, terve ja hei hei.

39.png
Nopsasti Naomi kipaisi jääkaapille, heitti purkkiherkun naamaan, käväisi vessassa ja suihkussa, otti pienet torkut ja - ohops, olikin jo ilta! Nämä kaksi jätkää (veljekset Tyrnäinen), ovat viettäneet koko päivän Naomin pihalla, ja lopulta he päättivät tulla sisään. Ja molemmat tietty yhtä aikaa vessaan!
Mietin tässä, että mistä tuolle toiselle jätkälle pamahtivat nuo tavoitepisteet. Vessassa käynnistä vai siitä, että hänen veljensä näkee kun hän tekee tarpeitaan?


40.png
Veljesten harrastaessa vessapuuhiaan harmaahapsi soitti Naomille. Naomia eivät vieläkään kukat kiinnostaneet, joten hän löi luurin papalle korvaan.

41.png
"No ei kyllä ole totta etten minä löydä mistään miestä jota mutkat kiinnostavat!" Naomi puuskahti ja päätti soittaa ennustajaeukkojen treffipalveluun. [Huomatkaa halvin mahdollinen ikkuna]

42.png
"Sellainen pitkä ja salskea blondi... Silmälasit päässä, mutta ei missään nimessä hattua! Onnistuuhan se?" Naomi henkäisi ennustajaeukon saavuttua.
"Onnistuu toki, mutta se maksaa", ennustajaeukko kähisi häijysti. Naomi ei vanhaa kurttumummoa säikähtänyt, vaan kaivoi taskustaan 182 simoleonia ja ojensi ne eukolle. Siinä oli noin kolme neljäsosaa Naomin rahavaroista. Eukko tuhahti kylmästi, mutta hieroi taikapalloaan ja taikoi esiin...


43.png
... Kreivi Leivon! Ei nyt ehkä ihan blondi ja silmälasipäinen, mutta saa kelvata. Nenäkin on kuin mikäkin papukaijan orsi, mutta säästettäköön nyt komeammat miehet tuleville perijänaisille. Tuo leuka hieman hirvittää, en haluaisi kauniin Naomin lapsista kammottavia väkäleukoja, mutta katsotaan nyt. Tehdään ainakin yksi lapsi Kreivin kanssa ja katsotaan tulevaisuutta hieman myöhemmin.

01.jpg
Kreivi vaikutti hyvin kiinnostuneelta Naomin paasatessa - yllätys yllätys - mutkista. Kai Kreiviliini kykeni jo maistamaan kaunottaremme makean veren kielellään...

02.jpg
Tämä onkin täysin uutta, joku nauraa Naomin vitseille! Halleluja, Naomi ei jäänytkään vanhaksipiiaksi!

03-1.jpg
"Voi pikku Kreivini, oletpa sinä herttainen!" Naomi iloitsi Kreivin suostuessa halaukseen.

04.jpg
"No mutta kreiviseni..." Naomi kuiskasi herra Leivolle viekotellen.
Ja lisää aihetta iloon; Kreivi ei torjunut Naomin innokasta flirttiä!


05.png
Ja näin, hieman keskiyön jälkeen, alkoivat Naomi ja Kreivi pistää jalalla koreasti keskellä jalkakäytävää. Naomi yritti vetää Kreiviä lähemmäs, mutta tämä suutahti ja törkkäsi Naomin kauemmas.


06.png
"Voi anteeksi Kreivi kulta, miksi sinä noin...?" Naomi kuiski vihjaillen ja herutti hieman etumustaan.
"Etkö sinä pidä minusta?" hän jatkoi. Kreivi nieleskeli hämmentyneenä, ja lopulta myönsi pitävänsä.

07.png
Kreivin hetkellistä hämmennyskohtausta hyväksikäytäen Naomi teki päätöksensä ja suikkasi nopean suukon Kreivin huulille. Kreivin posket lehahtivat punaisiksi, ja hän solkkasi jotain jo lähestyvästä aamusta ja siitä, kuinka vampyyrit kuolevat auringonpaisteessa. Naomi hyvästeli Kreivinsä ja jäi katsomaan kun Kreivi juoksi pois auringon luodessa ensisäteitään.

08.png
Kreiviään ikävöiden ja sydän itkien Naomi odotti lehdenjakajan saapuvaksi ja alkoi ajankulukseen tehdä sanaristikkoa.
"Tänään on työpäivä, ja työaikani on iltakahdeksasta yökahteen..." Naomi mietti ristikonratkonnan lomassa. "Mutta minähän en voi tavata sitten Kreiviä!" hän kauhistui. Hänelle ei jäisi aikaa töiden loppumisen ja aamunkoiton välillä kuin muutama tunti.
"Minun täytyy saada ylennys!" Naomi puuskahti päättäväisesti ääneen.


09.png
Hmmm, jos Kreivi ei kestä auringonvaloa, kuinka hän tämän toi..?

10-1.png
Kun postikusti saapasteli Naomin postilaatikolle, Naomi luuli jonkun kirjoittaneen hänelle kirjeen, ja hän pettyikin karvaasti kurkistaessaan postilaatikkoon. Laskuja! 60 simoleonin edestä pelkkiä laskuja! Naomi lykkäsi maksulomakkeen vihaisesti takaisin postilaatikkoon ja paineli treenaamaan lihaksiaan.

11-1.png
"Ärrrr, mikä vimma kaikilla on keskeyttää kuntotreenini?" Naomi ärisi puhelimen soidessa. Taas siellä oli se harmaahapsi papparainen, tällä kertaa pyysi Naomia mukanaan Stadiin. Naomi kieltäytyi tylysti, ja kertoi samalla tapaamisestaan Kreivin kanssa. Pappa meni hiljaiseksi ja lopetti puhelun.

12.png
Puhelun jälkeen Naomi tunsi itsensä hyvin nälkäiseksi, ja niinpä hän päätti tekaista itselleen herkullisen lihavoileivän. Jääkaappia kaivellessaan hän haaveili hänen ja Krevin yhteisestä tulevaisuudesta ja mietti, miten järjestäisi aikaa Kreivin tapaamiseen.

13.png
"Sanotaan, että hyvä ruoka auttaa sydänsuruihin", Naomi ajatteli syödessään leipäänsä.
"No, sitten minulla ei ole pelkoa sydänsurujen loppumisesta, enhän minä osaa laittaa kunnon ruokaa"


14.png
Ole onnellinen, Naomi, ettei Kreivi näe sinua mussuttamassa sitä leipää. Juoksisi vielä pakoon!

15.png
Kesken leivänsyönnin ulkona alkoi pimetä, ja jokin kummallinen, ruosteinen ladanlotjake pysähtyi Naomin postilaatikolle.
"Mitä ihmettä, mikä tuo on? Minähän olen poliisi, en mikään kurjan kuppilan tiskaaja! Vaadin kunnollisen työsuhdeauton!" Naomi meuhkasi älyttyään, että ladanlotjake oli kimppakyytiauto. Hampaitaan kiristellen hän nousi kyytiin ja paiskasi oven kiinni.

--------------------------

Saako Naomi vielä Kreivinsä? Kykeneekö hän yhteiseloon vampyyrimiehen kanssa?
Jatkoa tulee vielä luultavasti tämän vuoden aikana.

Toiveeni olisi, että edes joku jaksaisi kommentoida. Kirjoituksessa luultavasti on typo jos toinenkin, mutta armahtakaa mut. Antakaa palautetta, niin positiivista kuin negatiivistakin.