No mutta moikkeliskoikkelis taas. Tämän osan oli tarkoitus ilmestyä jo eilen, mutta vuodatuksen pitkäksi venähtäneen päivityskatkon vuoksi se ei sitten onnistunutkaan.
Ai niin, ostin eilen vuodenajat. Siis peliini :D Ennestään oli siis vain yöelämää. Tässä piakkoin saan käyttööni myös yliopiston, eli tulevaisuudessa teinit pääsevät hillumaan sinne viuhahteijoiden ja maskotti(demoni)laamojen maailmaan.

Osa käsittelee enimäkseen perheen jälkikasvua, toivottavasti ei haittaa :)


Photobucket
Photobucket

Viime osassa jäimme jännitävään paikkaan - Naomin synnytykseen nimittäin. Samoissa tuskissa hän kouristelee yhä Kreivin nukkua posottaessa."Kreiviiiiiiiiiiiiiih! Synnytys on käsillä!" Naomi kiljui tuskissaan.


Photobucket
Viimeinkin Kreivi havahtui synnyttävän vaimonsa tuskanhuutoihin. "Rakas, rakas, onko sinulla maha kipeä?" Kreivi kysyi hädissään.

 Photobucket
Kreivi ehti vain kysyä tyhmän mahakipukysymyksensä, kun Naomi pyöräytti maailmaan jo nätin tyttölapsen.  "Se on vauva!" Kreivi henkäisi ihmeissään.

 Photobucket
Naomi ojensi lapsen nopeasti Kreiville. "Täältä tulee toinenkin!" hän [siis Naomi] kiljahti polttojen alkaessa uudelleen. Kreivi oli aivan äimänä tästä elämän uudesta käänteestä - kaksi lasta yhden hinnalla!

 Photobucket
Ja näin maailmaan putkahti toinenkin sievä tyttölapsi.

 Photobucket
Yhtäkkiä Naomi paiskasi lapsen lattialle ja alkoi jälleen huitoa epätoivoisesti. "Eivätkö nämä kivut lopu koskaaaaaaannnnh!?" hän ynisi. [Tässä kohtaa olin itse aivan äimänä. Kolme lasta, vaikka kolmosneloshackin kanssa säädetty kolmosten todennäköisyys on 5%?]

 Photobucket
Ja tässä hän on - Wayn perheen uusin tulokas. Tämä vauveliini on Kreivin (ja minun) suureksi iloksi poika. Lapset kiikutettiin nopeasti yläkertaan sisustettuun lastenhuoneeseen - sisustusta jouduttiin kylläkin hieman muuttamaan, koska lapsia tuli yhden sijasta kolme.

 Photobucket
Ensimmäisenä syntynyt tyttövauva nimettiin Naomin toiveen mukaan Amandaksi. Kreivi olisi halunnut nimetä esikoisensa Anni-Fridiksi Abban toisen laulajan mukaan, mutta Naomi vannoutuneena Elvis-fanina torjui jyrkästi kaikki Abba-aiheiset nimet. Kreivi puolestaan ei halunnut tyttölapsensa nimeksi Elvis, joten Naomin kakkostoive vei voiton tässä kilpailussa.

 Photobucket
Kolmikon toiseksi vanhin, tyttö tämäkin, sai nimekseen Annabelle. Kreivi toivoi lapsen nimeksi Anna-Katarinaa, Naomi puolestaan Belleä. A-linja päätettiin säilyttää, ja kompromissin tulos oli sitten tämä Annabelle.

 Photobucket
Kolmikon nuorin, tämä söötti poikavauva, nimettiin suuren kiistan jälkeen Anthonyksi. Naomi olisi halunnut antaa pojalle nimeksi Tony-Gabriel, Kreivi puolestaan Reinhard. Molemmat pitivät tiukasti puolensa, kunnes Kreivi totesi että Amandan ja Annabellenkin nimet alkavat A-kirjaimella, joten tämänkin lapsen nimen tulee alkaa sillä. Siitä sitten alkoi uusi tinkaus; Naomi oli ehdottomasti Agarin puolella, Kreivi taas vaati lapsen nimeksi Andreasta. Lopulta Kreivi antoi periksi, mutta Naomi päättikin, ettei Agar ole yhtään hyvä nimi. Ja niin, monen mutkan kautta Naomi päätyi sitten Anthonyyn.

Jos ette vielä huomanneet, niin sanonpa että jokainen vauvoista peri Naomilta mustan hiusvärin ja vihreät silmät.

 Photobucket
Riitaisan lapsennimeämistuokion päätteeksi Naomi hieman lepytteli Kreiviä. "Ethän sinä nty hellanduuudeli suuttunut, ethän?" Naomi lässytti ja kutitteli Kreiviä leuan alta. Kreivi vain hymyili hölmösti, aivan kuin ei ymmärtäisi suomea.

 Photobucket
Loputkin nimiriidan rippeet pyyhittiin ilmasta hellällä suudelmalla. Awwwws, alan tykästyä Kreiviin. Siitä klyyvarista huolimatta.

 Photobucket
Kreivin palava rakkaus Naomiin ei varmasti sammu koskaan (:

 Photobucket
"Ja tuota keltalippuhommaa nallukka ei todellakaan hyväksy! Kerrassaan häpeällistä edes ehdottaa sellaista", Kreivi lässytti ja yritti huvittaa Naomia nallella.
Olen aina tiennyt, ettei Kreivi ole täysin normaali.

 Photobucket
Sanotaan, että vaihtelu virkistää. Siksipä Kreivi päätti vaihtaa tavoitettaan, sillä nautintotavoite ei ole perheenisälle se kaikein helpoin.

 Photobucket
"Wow, aika metkat erikoistehosteet!" Kreivi huusi pää mielenmuokkauspallossa. Ikävä kyllä juuri, kun Kreivi työnsi päänsä pensaas... siis palloon, laskivat tavoitteet kultatasolta vihreälle...

 Photobucket
...ja tulos oli tämä. Syöpöttelytavoite! Elämäntoiveena syödä 200 juustoleipää.
Urgh, joutui sitten Naomikin juustoleipäkuurille.

 Photobucket
"Mun leipä on varmasti paremman makuinen kuin sun leipä, maista vaikka", Kreivi naurahti. Naomi ikinälkäisenä tietty tarttui tarjoukseen ja nappasi palan Kreivin leivästä.

 Photobucket
"Mutta tämähän on suorastaan maagisen hyvää!" Naomi hihkaisi syötyään melkein puolet Kreivin leivästä.  Jos oikein muistelen, taisi koko loppuleipäkin mennä Naomin suihin ^^,

 Photobucket
Naomi perhetavoitteestaan huolimatta ei kovin paljon vauvojenhoidosta välittänyt, joten Kreivi vietti paljon aikaa kolmosten kanssa. Joskus hän kyllä tunsi kaameaa halua kammottaa omia lapsiaan, ja siksi lapset suhtautuivat häneen hieman varauksella ja saattoivat puolustuksekseen oksentaa Kreivin päälle. Kaikki me tiedämme millaiset ovat pikku yrjön seuraukset; kylpy molemmille osapuolille. Tässä taitaakin olla paattipunkassa Anthony, jos oikein muistan. Mahdoton erottaa kun ovat kaikki niin saman näköisiä :D

 Photobucket
Tällä kuvalla ei tainnut olla mitään tarkoitusta. Otin sen kai Kreivin "siis-mä-oon-niin-hottis" asenteen vuoksi.

 Photobucket
"Onpas kyllä mielenkiintoiset raidat tuossa tapetissa. Montakos sellaista mahtuu puoleen metriin..?" Kreivi pohti haliessaan Annabelleä. Tämänkin halihetken pääte taisi olla hieman yrjönkatkuinen :P

 Photobucket
Mutta hei - tiedättekös mitä tarkoittavat kolme kakkua pöydällä?
Kyllä vain, kolmosten on aika astua uuteen elämänvaiheeseen (:

 Photobucket
Ensimmäisenä kynttilät pääsi puhaltamaan tietysti katraan vanhin eli Amanda. Vauvaiäddä Amanda on kyllä ollut porukan parkumaija ja kakkapöksy - saa nyt nähdä millainen luonne neidille tulee. Epäilen erittäin vahvasti sottapyttymarisijaa.

 Photobucket
Onneksi lähistöllä ei asu sosiaalityöntekijää - ties mitä sanoisi jos tietäisi kuinka tässä talossa käsitellään lapsia!

Hähähähäh, ettepäs vielä näekään taaperoikäistä Amandaa, odotetaan rauhassa että muutkin kasvavat ;)

 Photobucket
Ikäjärjestyksessä edetään, ja se tarkoittaa että seuraava potilaamme on Annabelle. Annabellen vauva-aika on ollut hieman helpompi kuin Amandan.

 Photobucket
Kuten näkyy, lapsenheitto taitaa olla Wayn perheen virallinen urheilulaji.

Jännitys tiivistyy. Enää yksi lapsi ennen tulost.. lopullisten taaperoulkonäköjen julkistamista!

 Photobucket
Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä pääsi Anthonykin kakun ääreen äitinsä sylissä. Anthony oli vauvana kaikkein helpoin, ei sotkenut juuri ollenkaan ja oli hiljaa. Henkilökohtainen suosikkini :3

 Photobucket
OH NO, taustalla näkyy Amanda ennen suurta muodonmuutostaan. Leikitään ettei kukaan nähnyt sitä, jooko..?
Minusta tuntuu, että Naomi vei voiton lapsenheitossa.

Aika julkistaa suuren taaperomuodonmuutoksen tulokset.

 Photobucket
Tässä on Amanda. Tyttö peri valitettavasti isänsä nenän, suun ja leuan. Muuten hän on mielestäni oikein nätti. Horoskoopiltaan neitokainen on skorpioni, ja luonnepisteet jakautuvat seuraavasti: 9-6-9-4-1. Hän ei siis ole sottapytty kuten uumoilin, päinvastoin. Marisija hän kyllä on.

 Photobucket
Tässä puolestaan on Annabelle. Hänellä on mielestäni hitusen pienempi nenä kuin siskollaan, mutta leuka ja suu ovat samanlaiset. Kuten näkyy, hiustyyli on tytöillä täysin sama. Heidät erottaa vain mekoista (:
Annabellen horoskooppi on Kalat, ja luonnepisteet seuraavanlaiset: 7-5-10-3-10. Hän on siis melko siisti ja kiltti. En millään saa päähäni, että mikä tuo toinen kymppikohta on : /

 Photobucket
Kukapa muka unohtaisi Anthonyn? Hän on muistuttaa kasvonpiirteiltään isänsä näköinen. Ikävä kyllä Anthony on siskojensa tavoin ylähuuleton.
En muistanut kirjoittaa ylös Anthonyn horoskooppia, mutta minulla on se käsitys että se oli vesimies, jousimies tai neitsyt. Luonteeltaan hän on 9-6-4-4-4, eli tismalleen samanlainen kuin isänsä. Siisti poika (:

 Photobucket
Tässä vielä yhteiskuva kööristä. Jostain syystä Amanda ja Annabelle heiluvat koko ajan aivan holtittomasti, kun taas Anthony istua jököttää rauhassa yhdellä paikalla.
Taidan tähän väliin murjaista vitsin: Hehe, aika nenäkästä porukkaa.

 Photobucket
Heti kakkukahvien jälkeen täytyi lapsosille tietty alkaa opettaa elämän tärkeitä taitoja. Äitinsä avustuksella pääsi Amanda kokeilemaan kävelyn saloja.

 Photobucket
Kreivikin tarttui härkää sarvista ja alkoi opettaa Annabellelle samaa asiaa kuin Naomi Amandalle - kävelyä. Annabelle omaksui asian paljon nopeammin kuin Amanda, ja Amandan vielä kaatuillessa pitkin lattiaa Annabelle jo kirmaili ympäri kämppää.

 Photobucket
Kreivi menossa kammottelemaan postilaatikkoa.
Ihan tosi, tehtäväpalkissa on postilaatikon kuva ja kuvaus: "kammota".

 Photobucket
Ihhihhihhi, kohta käy postilootalle huonosti >:D

 Photobucket
*jännitys tiivistyy*

 Photobucket
Noooooo what's the matter?
Taisi postilaatikko olla Kreiville liian iso pala. Ei uskaltanut.

 PhotobucketPhotobucketPhotobucket
"Olepas nyt reipas poika ja sano syöttötuoli", Kreivi kannusti Anthonya.
"Mtyömttömtuoli!" Anhthony kajautti reippaasti ilmoille. "Hienoa! Selvästi isäänsä tullut!" Kreivi henkäili ihastuneena Anthonyn nopeasta oppimiskyvystä. "Seuraavana sano tuttipullo".
"Ägägää?" Anhony kummasteli. "Tut-ti-pul-lo, se mitä syödään", Kreivi vihjaili. "Mtumttipullo", Anthony keksi. Hämmästyttävä lapsi, selvästikin tuleva Einstein tai Newton tai A.I. Virtanen.

 Photobucket
Amanda ja Annabelle rääkyvät epämääräisiä mökellyksiä...

 Photobucket
... Anthony puolestaan karjuu raivoissaan tuttipulloa ja syöttötuolia.

 Photobucket
"Kaksikerroksisessa talossa on se hyöty, että vaikka talo olisi täynnä lapsia, niin heidät voi aina tunkea ylärkertaan pois jaloista", Kreivi lausahti. Naomi oli täysin samaa mieltä.
"Onhan se hyvä kun aikuisillakin on omaa rauhaa.." hän supatti vihjaillen.

 Photobucket
"Eiväthän nuo lapset ole lainkaan niin kamalia kuin ensin ajattelin", Kreivi hymähti Naomin kysyessä hänen mielipidettään lapsiasiasta. "Oikeastaan ei minua haittaisi, vaikka niitä olisi muutama lisääkin" hän naurahti.

 Photobucket
Kaikki me tiedämme mitä tuolla tapahtuu.

 Photobucket
Naapurit olivat kertoneet Kreiville kammottavia kertomuksia lastenhoitajista, ja siksi Kreiviliini ilmoittikin työpaikalleen olevansa sairaana. Itse asiassa kimppakyytiauto oli jo pihassa, mutta ei kai sillä niin väliä :-3

 Photobucket
Naomin töiden alkuun oli vielä pari tuntia, ja siihen tuokioon mahtuisi hyvin Annabellen puheopetus. Tulipa Kreivikin Amandan kanssa siihen viereen sanoja pänttäämään.
Naomi ei taida enää edes muistaa mikä on hänen arkiasunsa. Aina alusvaatteisillaan : D

 Photobucket
Anthonyparka on ihan hylkiö :'<

 Photobucket
Työelämä kutsuu.

 Photobucket
Amandan pottatreenit. Oppi muuten ensimmäisellä istumalla o.O

 Photobucket
Annabellen raivokohtaus. Hampaatkin tulee leuasta ulos x__x

 Photobucket
Annabellen pottatreeni. Annabelle bugitti ja jäi pottaan kiinni, ja kökötti siinä varmaan viisi simtuntia. Oppipa ainakin pottailun salat :D

 Photobucket
Porukan ainut kävelytaidotonkin pääsi treenaamaan kipittelyn kiemuroita. Oppi aivan sujauksessa, ja täytyy taas todeta että Anthony on ihmelapsi.

 Photobucket
Anthony pieksää karismapupun ja Annabelle syö palikkapelin. Ja mitäköhän porukan pahin raivotar, Amanda sitten puuhaa..?

 Photobucket
Leikkii nätisti ksylofonilla? :O
Tuo lapsi on varmaan pilvessä.

 Photobucket
Kuumaa suuteloa pohtien Kreivi päätti uskaltautua testaamaan jälleen mielenmuokkauspalloa. Mitä menetettävää hänellä enää muka on?
Huomatkaa rahanpuutteen vuoksi erittäin autio piha.

 Photobucket
Ja se toimi!
Noppaa käyttäen Kreivin uudeksi tavoitteeksi tuli niiiiiiin ällöttävä perhetavoite. Vihaan sitä, kun aina täytyy olla jotain spagettia syömässä tai läksyjentekoapua antamassa.

 Photobucket
Naomi tuli töistä kotiin ylennyksen kera, juoksi vessaan, yrjösi, siivosi pytyn ja maha pompahti.

 Photobucket
Lapsosten uninen tuhina oli liikaa Naomin korville 8)

_______

Tähän loppui tämä osa. Kirjoitettu vähän hätäisesti, sillä onnistuin hukkaamaan jonnekkin koneen syövereihin version, jonka kirjoitin wordilla eilen täysin julkaisukelpoiseksi. Siinä oli pari kuvaakin enemmän, mutta unohdin kuvien merkitykset enkä viitsinty niitä tähän osaan läntätä.
Löysin eilen uudelleen ne Naomin vanhat hiukset, tulevat varmaan käyttöön kuudennessa osassa.
Ai niin, se taloesittely. Vannon että teen siitä huomenna spessun (:

Seuraavassa osassa taitaakin olla luvassa lapsosten kasvua ja mahdollisesti myös lisää lapsia ;)

Kommentoikaa toki. Jos luet, olet velvollinen kommentoimaan ;P